Banjica, 77m2, 3.0, VIII/12, cg, tv, lift

Šifra nekretnine : 1652

Prodaja 165.000 € - Stan
77.00 m23.0 SobeCG VIII/XII  Štampaj
Lokacija: Banjica+ Ulica: Paunova+ Telefonskih linija: 1 

Voždovac, Banjica, Paunova;

77m2, 3.0, VIII/12, cg, topla voda, klima, dva lifta, PVC stolarija, interfon, internet;

U ponudi je trosoban stan (uknjižen na 77m2) na osmom spratu veoma uredne zgrade sa dva lifta u blizini Paunovog brega.

Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, spavaći blok sa dve sobe i kupatilom, toalet, dve lođe.

Stan je dvostrano orijentisan, veoma svetao i sa prelepim pogledom na zelenilo.

Odlična mikrolokacija: blizina TC Banjica, okretnice tramvaja i trolejbusa, brojnih objekata za snabdevanje i svih sadržaja neophodnih za udoban život.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Jasna Nikić tel: 063 219 949
Uverenje broj: 813

Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Nov, lux, 65m2, 2.5, I/2, parking mesto

6.0 | 65m2 | 117.000 €
Surčin; 65m2, 2.5, I/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na prvom spratu potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Prodaja

Nov, lux, 65m2, 2.5, parking mesto

18.0 | 65m2 | 110.500 €
Surčin; 65m2, 2.5, 2/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na potkrovlju potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Prodaja

Nov, lux, 65m2, 2.5, parking mesto

2.5 | 65m2 | 100.750 €
Surčin; 65m2, 2.5, VPR/2, podno grejanje, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na visokom prizemlju potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije