Nov, lux, 65m2, 2.5, parking mesto

Šifra nekretnine : 1740

Prodaja 110.500 € - Stan
65.00 m22.5 Sobepodno II/II  Štampaj
Lokacija: Surčin+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2024 

Surčin;

65m2, 2.5, 2/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama;

U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na potkrovlju potpuno nove zgrade u nizu.

Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu.

Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine.

Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€.

Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a).

Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla...

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Jasna Nikić tel: 063 219 949
Uverenje broj: 813

Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking, Terasa, Parking (više mesta), Ostava
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija, Podno grejanje

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Nov, lux, 65m2, 2.5, I/2, parking mesto

2.5 | 65m2 | 117.000 €
Surčin; 65m2, 2.5, I/2, podno grejanje, ostava, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na prvom spratu potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa, ostava na spratu. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Prodaja

Nov, lux, 65m2, 2.5, parking mesto

2.5 | 65m2 | 100.750 €
Surčin; 65m2, 2.5, VPR/2, podno grejanje, parking mesto, septička jama; U ponudi je prozračan, dvostrano orijentisan dvoiposoban stan na visokom prizemlju potpuno nove zgrade u nizu. Prostorije: dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Useljenje je planirano za 01.06.2024. godine. Uz stan je moguće kupiti i parking mesto po ceni od 6.000€. Investitor je fizičko lice i sve cene su izražene sa PDV-om (nije moguć povraćaj PDV-a). Odlična mikrolokacija: blizina brojnih objekata za snabdevanje, Osnovne škole, autoputa Miloš Veliki, aerodroma Nikola Tesla... Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije