Oaza mira pored Skadarlije

Šifra nekretnine : 1717

Izdavanje 600 € - Stan
23.00 m20.5 SobeCG IV/VII  Štampaj
Lokacija: Skadarlija+ Ulica: Bulevar Despota Stefana+ Telefonskih linija: 1 namešten+ 

Stari grad, Skadarlija, Bulevar Despota Stefana;

23m2, 0.5, IV/7, cg, lift, interfon, internet;

Luksuzno opremljena garsonjera u epi-centru Beograda.
Izuzetno svetla - južno orijentisana.
Okrenuta na suprotnu stranu od ulice, ka dvorištu - potpuni mir u samom srcu grada.
Salonski tip stana - visoko postavljeni plafoni daju osećaj većeg prostora nego što to podna površina pruža.
Centralno grejanje.

Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737
Uverenje broj: 3314

Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPIS:Lux, Salonski
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, , , ,
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

Prvo izdavanje! Ultra lux!

0.5 | 20m2 | 600 €
Palilula, Vukov spomenik, Ruzveltova; 20m2, 0.5, II/4, inverter klima, interfon, internet; U ponudi je kompletno lukuzno nameštena garsonjera na drugom spratu veoma uredne zgrade u blizini Vukovog spomenika. Prostorije: ulazni hodnik, kombinovana soba, kupatilo. Posebna pogodnost su niski mesečni troškovi Infostana. Kablovski operater po izboru zakupca. Izuzetna mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Mašinskog i Pravnog fakulteta, brojnih ugostiteljskih lokala i objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Blok 63, 32m2, 1.5, cg, lift

1.5 | 32m2 | 500 €
Blok 63, Jurija Gagarina; 32m2, 1.5, VI/6, cg, lift, terasa, interfon, internet; Izuzetno šarmantan, kompletno namešten jednoiposoban stan (32m2) na Mansardi novije, veoma uredne zgrade u neposrednoj blizini SunCity-ja. Prostorije: - Ulazni hodnik; - Dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo; - Spavaća soba; - Kupatilo; - Velika natkrivena terasa. Centralno grejanje, mesečni troškovi infostana 4000 RSD. Lift ide do 5-og sprata. Fantastična infrastruktura: Blizina velikog broja objekata za snabdevanje, banaka, javnih stajališta gradskog prevoza, pijace, Doma zdravlja, Save. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Prvo izdavanje! Ultra lux!

2.0 | 40m2 | 1.200 €
Palilula, Vukov spomenik, Ruzveltova; 40m2, 2.0, II/4, inverter klima, norveški radijatori, interfon, internet; U ponudi je kompletno lukuzno namešten stan na drugom spratu veoma uredne zgrade u blizini Vukovog spomenika. Prostorije: ulazni hodnik, dnevna soba, spavaća soba, trpezarija sa kuhinjom, kupatilo. Posebna pogodnost su niski mesečni troškovi Infostana. Kablovski operater po izboru zakupca. Izuzetna mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Mašinskog i Pravnog fakulteta, brojnih ugostiteljskih lokala i objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije