Senjak, 113m2, 3.0, IV, lift, garaža

Šifra nekretnine : 1712

Prodaja 389.000 € - Stan
113.00 m23.0 SobeGeoTermalno IV/IV  Štampaj
Lokacija: Senjak+ Ulica: Vase Pelagića+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

Savski venac, Senjak, Vase Pelagića;

113m2, 3.0, IV/4, lift, klima, toplotne pumpe, recepcija, obezbeđenje, garažno mesto;

U ponudi je luksuzno namešten trosoban (lako adaptibilan u četvorosoban) stan na četvrtom spratu novije zgrade na Senjaku.

Struktura: ulazni hodnik, prostran dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase.

Dvostrano je orijentisan, veoma svetao i opremljen tehnikom i materijalima vrhunskog kvaliteta.

Stan se prodaje sa nameštajem čija cena je uračunata u oglasnu cenu.

Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25.000€.

Izuzetna lokacija: blizina pijace, Maxi i IDEA marketa, Lily-ja, kafića, brojnih stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život na Senjaku.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Jasna Nikić tel: 063 219 949
Uverenje broj: 813

Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Lođa, Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica, Teretni lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Dedinje, lux, 150m2, 4.0, garaža

4.0 | 150m2 | 395.000 €
Savski venac, Dedinje, Miloja Đaka; 150m2, 4.0, I/5, eg, klima, interfon, internet, podrum, dva garažna mesta; U ponudi je luksuzan četvorosoban stan na dva nivoa u zgradi novije gradnje u najelitnijem beogradskom naselju. Stan je zapadno orijentisan, a opremljen je materijalima vrhunskog kvaliteta. I nivo (85m2): ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo (sa izlazom na terasu), soba, kupatilo i terasa. II nivo (65m2): dve spavaće sobe, garderober i kupatilo. Stanu pripada i ostava (30m2) koja se trenutno koristi kao kućna teretana i njena cena je 15.000€. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta (u koja mogu da se parkiraju 3 automobila) po ceni od 30.000€. Dobra mikrolokacija: odlična povezanost sa svim delovima grada, blizina brojnih objekata za snabdevanje i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dedinje, 108m2, 3.0, II, gas, lift, dve garaže

3.0 | 108m2 | 550.000 €
Savski venac, Dedinje, Flore Sends; 108m2, 3.0, II, gas, lift, klima, interfon, internet, kablovska, dva garažna mesta; U ponudi je izuzetno luksuzan trosoban stan na drugom spratu novije zgrade na Dedinju. Izuzetna struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa izlazom na terasu, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet. Uz stan se prodaju i dva garažna mesta čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Sjajna infrastruktura: blizina svih sadržaja neophodnih za luksuzan život u najelitnijem naselju u Beogradu. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dedinje, lux, 155m2, 4.0, III, lift, garaža

4.0 | 155m2 | 600.000 €
Savski venac, Dedinje, Slavka Ćuruvije; 155m2, 4.0, III/3, klima, lift, interfon, internet, kablovska, garaža; Ultra luksuzan četvorosoban stan na trećem spratu uredne zgrade sa liftom, na odličnoj lokaciji na Dedinju - u ulici Slavka Ćuruvije. Izuzetan stan kompletno opremljen unikatnim dizajnerskim nameštajem koji ostaje u okviru kupoprodajne cene. Stan je sam na spratu, ima 155m2, od čega je oko 130m2 korisna površina, a 25m2 terasa. Trostrano je orijentisan, svetao, funkcionalan, a iznad stana je tavanski prostor. Uz stan se prodaje i garaža od 37m2 (za dva automobila), sa rolo vratima, čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Fantastična mirokolacija: blizina Belog dvora, brojnih objekata za snabdevanje i uživanje, kao i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život u elitnom delu grada. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije