Tri nove - lokal u novogradnji

Šifra nekretnine : 1482

Prodaja 282.980 € - Lokal
141.49 m2EG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Ćukovac Ulica: Novogradska novogradnja Telefonskih linija: 1 

Zemun, Novogradska;

141,49m2, PR, eg, izlog, toalet;

Prodaje se komforan lokal u novoizgrađenom kompleksu "Tri nove".

Struktura lokala: veliki open space (koji se može podeliti na više prostorija), dva manja hodnika i dva toaleta.

Lokal će biti priveden nameni u skladu sa potrebama kupca.

Prostor je pogodan za različite vrste delatnosti.

Sjajna infrastruktura: blizina svih sadržaja neophodnih za uspešno poslovanje.

U cenu lokala nije uračunat PDV 20%.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Jasna Nikić tel: 063/219-949
Uverenje broj: 813

Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora).

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog,
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Fantastičan lokal u centru Valjeva

103m2 | 180.000 €
Valjevo, centar; 103m2, prizemlje + galerija, ventilacija, podno grejanje, led rasveta; Izuzetan poslovni prostor u centru Valjeva, površine 103m2, na dve etaže, sa dva ulaza. Klimatizacija, toplotne pumpe, podno grejanje. Open space, formiranje prostorija prema potrebama klijenta, tri toaleta. Pozicioniranost, kvalitet gradnje, dizajn lokala, energetska efikasnost objekta i niski režijski troškovi čine lokal interesantnim za apsolutno sve vrste delatnosti. Lokal je za svaku preporuku. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Vesna Bošković tel: 063/315-294 Uverenje broj: 3809 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Valjevo, dva lokala, 94m2 (72m2 + 22m2)

94m2 | 160.000 €
Valjevo, širi centar; 72m2 + 22m2, cg, open space, kuhinja, toalet; U ponudi su dva lokala, površine 72m2 i 22m2, smešteni u prizemlju uredne stambene zgrade, koja se nalazi u širem centru grada. Postoje dva ulaza u prostor - jedan sa prednje strane (za lokal od 72m2) i jedan sa bočne strane (za lokal od 22m2). Grejanje je daljinsko, na gradsku toplanu. Svaki lokal ima svoj strujomer. Lokal je dobro pozicioniran - nalazi se između dve ulice, ima pristupačan prilaz i postoji mogućnost parkiranja na obližnjem parkingu. S obzirom na lokaciju, na blizinu centra i kvadraturu, ovaj prostor pruža širok spektar mogućnosti (ekspozitura banke, apoteka, restoran, teretana, salon za negu lica i tela, internet kafe, kancelarija, edukativni centar...). Prostor je okružen zelenilom i gleda na manji park. U blizini se nalazi kasarna, osnovna i srednja škola, dva marketa, Dom zdravlja, Beogradski put - "duple trake", kao i put Šabac-Valjevo. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jelisaveta Prodanov tel: 064/133-6008 Uverenje broj: 3803 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Lokal (72m2) u mirnom delu grada

72m2 | 122.500 €
Valjevo, širi centar; 72m2, cg, open space, kuhinja, toalet; U ponudi je lokal površine 72m2, smešten u prizemlju uredne stambene zgrade, koja se nalazi u širem centru grada. Grejanje je daljinsko, na gradsku toplanu. Lokal je dobro pozicioniran - nalazi se između dve ulice, ima pristupačan prilaz i postoji mogućnost parkiranja na obližnjem parkingu. S obzirom na lokaciju, na blizinu centra i kvadraturu, ovaj prostor pruža širok spektar mogućnosti (ekspozitura banke, apoteka, restoran, teretana, salon za negu lica i tela, internet kafe, kancelarija, edukativni centar...). Lokal je okružen zelenilom i gleda na manji park. U blizini se nalazi kasarna, osnovna i srednja škola, dva marketa, Dom zdravlja, Beogradski put - "duple trake", kao i put Šabac-Valjevo. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jelisaveta Prodanov tel: 064/133-6008 Uverenje broj: 3803 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije