Fantastičan lokal u centru Valjeva

Šifra nekretnine : 1453

Prodaja 164.900 € - Lokal
103.00 m2podno Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Centar novogradnja Telefonskih linija: 1 

Valjevo, centar;

103m2, prizemlje + galerija, ventilacija, podno grejanje, led rasveta;

Izuzetan poslovni prostor u centru Valjeva, površine 103m2, na dve etaže, sa dva ulaza.
Klimatizacija, toplotne pumpe, podno grejanje.
Open space, formiranje prostorija prema potrebama klijenta, tri toaleta.
Pozicioniranost, kvalitet gradnje, dizajn lokala, energetska efikasnost objekta i niski režijski troškovi čine lokal interesantnim za apsolutno sve vrste delatnosti.

Lokal je za svaku preporuku.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Vesna Bošković tel: 063/315-294
Uverenje broj: 3809

Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora).

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Telefon

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Valjevo, dva lokala, 94m2 (72m2 + 22m2)

94m2 | 160.000 €
Valjevo, širi centar; 72m2 + 22m2, cg, open space, kuhinja, toalet; U ponudi su dva lokala, površine 72m2 i 22m2, smešteni u prizemlju uredne stambene zgrade, koja se nalazi u širem centru grada. Postoje dva ulaza u prostor - jedan sa prednje strane (za lokal od 72m2) i jedan sa bočne strane (za lokal od 22m2). Grejanje je daljinsko, na gradsku toplanu. Svaki lokal ima svoj strujomer. Lokal je dobro pozicioniran - nalazi se između dve ulice, ima pristupačan prilaz i postoji mogućnost parkiranja na obližnjem parkingu. S obzirom na lokaciju, na blizinu centra i kvadraturu, ovaj prostor pruža širok spektar mogućnosti (ekspozitura banke, apoteka, restoran, teretana, salon za negu lica i tela, internet kafe, kancelarija, edukativni centar...). Prostor je okružen zelenilom i gleda na manji park. U blizini se nalazi kasarna, osnovna i srednja škola, dva marketa, Dom zdravlja, Beogradski put - "duple trake", kao i put Šabac-Valjevo. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jelisaveta Prodanov tel: 064/133-6008 Uverenje broj: 3803 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Lokal (72m2) u mirnom delu grada

72m2 | 122.500 €
Valjevo, širi centar; 72m2, cg, open space, kuhinja, toalet; U ponudi je lokal površine 72m2, smešten u prizemlju uredne stambene zgrade, koja se nalazi u širem centru grada. Grejanje je daljinsko, na gradsku toplanu. Lokal je dobro pozicioniran - nalazi se između dve ulice, ima pristupačan prilaz i postoji mogućnost parkiranja na obližnjem parkingu. S obzirom na lokaciju, na blizinu centra i kvadraturu, ovaj prostor pruža širok spektar mogućnosti (ekspozitura banke, apoteka, restoran, teretana, salon za negu lica i tela, internet kafe, kancelarija, edukativni centar...). Lokal je okružen zelenilom i gleda na manji park. U blizini se nalazi kasarna, osnovna i srednja škola, dva marketa, Dom zdravlja, Beogradski put - "duple trake", kao i put Šabac-Valjevo. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jelisaveta Prodanov tel: 064/133-6008 Uverenje broj: 3803 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Lokal (22m2) u mirnom delu grada

22m2 | 37.500 €
Valjevo, širi centar; 22m2, cg, open space; U ponudi je lokal površine 22m2, smešten u prizemlju uredne stambene zgrade, koja se nalazi u širem centru grada. Grejanje je daljinsko, na gradsku toplanu. Lokal je dobro pozicioniran - nalazi se između dve ulice i postoji mogućnost parkiranja na obližnjem parkingu. S obzirom na lokaciju, na blizinu centra i kvadraturu, ovaj prostor je prikladan za različite delatnosti. Lokal je okružen zelenilom. U blizini se nalazi manji park, kasarna, osnovna i srednja škola, dva marketa, Dom zdravlja, Beogradski put "duple trake", kao i put Šabac-Valjevo. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jelisaveta Prodanov tel: 064/133-6008 Uverenje broj: 3803 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 1.000 evra i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije