Belo polje, građevinsko zemljište, 16,2ara

Šifra nekretnine : 1328

Prodaja 50.000 € - Plac
16.17 ari Štampaj
Lokacija: Belo Polje 

Obrenovac, Belo polje, plac za gradnju,

16.17 ari, ravan, pravougaon

Građevinska parcela u naselju Belo Polje-Obrenovac površine 16,17 ari.

Nalazi se u blizini centra, u stambeno-poslovnom bloku.

Vlasnik je spreman za sve vrste dogovora sa ozbiljnim investitorom.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Vesna Bošković tel: 063/315-294
Uverenje broj: 3809

Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora).

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put, Vodovod, Elektro priključak
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Plac za izgradnju 54,46 ari; Zvečka

53.46ari | 57.000 €
Izuzetna parcela nalazi se u opštini Zvečka, Obrenovac, 180 metara od puta Obrenovac – Ub, 2 km do ulaska i 3 km od centra Obrenovca Parcela je ravno, neizgrađeno zemljište, sa starim objektima 147 m2, ukupne površine 5446 m2, (54,46 Ara). Sastoji se od tri katastarske parcele. Približno pravougaonog oblika (65 mx75 m), jednim delom do puta u dužini od 26 metara i drugim prilazom od 3.5 m. Parcela je u neposrednoj blizini autobuske stanice, OŠ, Lidla, Super Bomi i NIS Petrol. Predmetna lokacija se nalazi u zoni 3, Stanovanja malih gustina i kompatiblne namene: delatnosti, poslovanje, trgovina, ugostiteljstvo, zanatstvo.... Urbanistički parametri za stambenu izgradnju za poslovne i proizvodne Maskimalni stepen zauzetosti 50% 60% Maskimalni indeks izgrađenosti 1,4 2,2 Spratnost objekata je: Pr + I + Ptk Pr + I +II + Ptk Sleme 12 m 17 m Imajući u vidu poziciju i veličinu parcele i blizinu puta, prostor je veoma povoljan za izgradnju stambenih, komercijalno-poslovnih objekta (distributivni centri, magacini, kancelarijski prostor u funkciji distributivnog centra, prodajni saloni, logistički centri...). Na lokaciji ima izgrađenih objekata, tako da je predmetna lokacija opremljena instalacijama i priključcima. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Aleksandar Milovanović tel: 064/1155-737 Uverenje broj: 3314 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije