Oaza mira pored Skadarlije

Šifra nekretnine : 1717

Izdavanje 550 € - Stan
23.00 m20.5 SobeCG IV/VII  Štampaj
Lokacija: Skadarlija+ Ulica: Bulevar Despota Stefana+ Telefonskih linija: 1 namešten+ 

Stari grad, Skadarlija, Bulevar Despota Stefana;

23m2, 0.5, IV/7, cg, lift, interfon, internet;

Luksuzno opremljena garsonjera u epi-centru Beograda.
Izuzetno svetla - južno orijentisana.
Okrenuta na suprotnu stranu od ulice, ka dvorištu - potpuni mir u samom srcu grada.
Salonski tip stana - visoko postavljeni plafoni daju osećaj većeg prostora nego što to podna površina pruža.
Centralno grejanje.

Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Aleksandar Milovanović tel: 064/11-55-737
Uverenje broj: 3314

Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPIS:Lux, Salonski
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, , , ,
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

Prvo izdavanje! Ultra lux!

0.5 | 20m2 | 500 €
Palilula, Vukov spomenik, Ruzveltova; 20m2, 0.5, II/4, inverter klima, interfon, internet; U ponudi je kompletno lukuzno nameštena garsonjera na drugom spratu veoma uredne zgrade u blizini Vukovog spomenika. Prostorije: ulazni hodnik, kombinovana soba, kupatilo. Posebna pogodnost su niski mesečni troškovi Infostana. Kablovski operater po izboru zakupca. Izuzetna mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Mašinskog i Pravnog fakulteta, brojnih ugostiteljskih lokala i objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Nova Galenika, 87m2, 3.0, cg+tv

3.0 | 87m2 | 500 €
Zemun, Nova Galenika, Svetozara Papića; 87m2, 3.0, VPR/3, cg, topla voda, klima, dva mokra čvora, interfon, internet, kablovska, ostava; U ponudi je namešten trosoban stan na visokom prizemlju veoma uredne zgrade, u čarobnom okruženju zelenila i parkova. Izvanredna struktura: ulazni hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Blizina škole, vrtića, Pupinovog mosta, autoputa, starog puta za Novi Sad, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Slobodan prostor za parkiranje na nezoniranom parkingu u neposrednoj blizini zgrade. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Prvo izdavanje! Ultra lux!

2.0 | 40m2 | 1.000 €
Palilula, Vukov spomenik, Ruzveltova; 40m2, 2.0, II/4, inverter klima, norveški radijatori, interfon, internet; U ponudi je kompletno lukuzno namešten stan na drugom spratu veoma uredne zgrade u blizini Vukovog spomenika. Prostorije: ulazni hodnik, dnevna soba, spavaća soba, trpezarija sa kuhinjom, kupatilo. Posebna pogodnost su niski mesečni troškovi Infostana. Kablovski operater po izboru zakupca. Izuzetna mikrolokacija: blizina Vukovog spomenika, Mašinskog i Pravnog fakulteta, brojnih ugostiteljskih lokala i objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije